قالب وبلاگ
Billyfat
 
نويسندگان

ته چین از غذاهای محبوب ایرانی هست و به خاطر شکل زیبا و در واقع باکلاسش برای مناسبت های رسمی و مهمونی ها مناسبه.ته چین از آن گونه غذاهایی هست که میشه با انواع و اقسام مواد غدایی طبخ بشه و حتی میشه در پختش ابتکار هم به خرج داد و به شکل های جدید درستش کرد.لبخند

من قصد دارم قبل از طرز تهیه دو مطلب کوچولو در مورد هویج و دارچین که پایه این غذا هستند بنویسم.

مقدار مواد مغذی در 100 گرم هویج

 

انرژی

43 کالری

پروتئین

1 گرم

کربوهیدرات

10 گرم

فیبر

3 گرم

چربی

0

کلسترول

0

سدیم

35 میلی گرم

کلسیم

27 میلی گرم

آهن

1 میلی گرم

ویتامین C

9 میلی گرم

ویتامین A

28129 واحد بین المللی

 

در هر صد گرم پودر دارچین:

  •  آب ۱۰ گرم
  • پروتئین ۴ گرم
  • چربی ۱٫۲ گرم
  • قند ۲٫۲ گرم
  • انرژی ۲۴۷ کیلوکالری
  • کلسیم ۱ گرم

 

 

حالا وقتشه که طرز تهیه غذا رو توضیح بدملبخند


مواد لازم برای سه تا چهار نفر

هویج 300گرم

فیله مرغ یا سینه مرغ 200گرم

برنج 2پیمانه

زرده تخم مرغ عدد

ماست پرچرب 3قاشق

زعفران دم کرده مقدار دلخواه

پیاز 1عدد

نمک،فلفل،زردچوبه،دارچین

کره 50گرم

 

تهیه:

1.برنج را شسته و با آب و نمک خیس میکنیم و بعد از آن هویج ها را پوست کنده و خلالی خرد میکنیم.

2.خلال هویج ها را در روغن سرخ کرده و کناری گذاشته سپس پیاز را نگینی خرد میکنیم و در روغن تفت داده و فیله مرغ ها را که از قبل خرد کرده ایم به پیاز اضافه کرده و تفت میدهیم بعد از آن نمک و فلفل وزردچوبه را به آن اضافه میکنیم تا مزه دار شود و مقداری زعفران دم کرده را هم اضافه میکنیم در تابه را میگذاریم تا مرغ ها بپزد بعد از زمان کمی هویج هارا هم به تابه اضافه میکنیم در صورت نیاز مقداری آب میریزیم در تابه را گذاشته و اجازه میدهیم تا مواد بپزند.

3.برنج را در آب جوش ریخته و آبکش میکنیم در یک کاسه زرده های تخم مرغ را باچنگال هم زده به آن ماست و زعفران دم کرده را اضافه میکنیم برنج را به مایه ته چین اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم.

4.کف قابلمه یا تابه ای را چرب میکنیم و نیمی از مایه ته چین را در آن میریزیم و با کف قاشق در قابلمه پهن میکنیم و هویج و مرغ را روی لایه ته چین ریخته و پهن کرده و روی آن را دارچین  میپاشیم حالا نوبت مابقی برنج آغشته به مایه ته چین است که روی بقیه مواد ریخته و با پشت قاشق یکدست و فشره میکنیم.

5.در آخر با چنگال یا ته قاشق در برنج چند سوراخ ایجاد میکنیم و روی برنج کره آب شده میریزیم و در تابه را گذاشته و روی حرارت قرار میدهیم تا دم بکشد.

 

[ چهارشنبه ۱٧ آبان ۱۳٩۱ ] [ ٥:۳۸ ‎ب.ظ ] [ billy ]
.: Weblog Themes By Pichak :.

درباره وبلاگ

آسمان صاف و شب آرام بخت خندان و زمان شاد خوشه ماه فروریخته در آب شاخه ها دست برآورده به مهتاب شب و صحرا و گل و سنگ همه دل داده به آواز شباهنگ
صفحات دیگر
امکانات وب

بازیچه

  • خسوف